Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Vilken tv ska man köpa?

bästa smart tv:n

Jag har funderat ett tag på att köpa mig en ny tv. Men jag har alltså noll koll på vad det är man borde ha. Det finns ju sjukt många olika modeller av tv-apparater ju, så hur ska man veta vilken av alla dessa som är bäst? Såg nåt om olika 4k, smart, platt och oled tv apparater som är bäst i test på nätet, men vet inte riktigt skillnaden på dem alla. Jag vet i alla fall att jag vill ha en platt tv. Gärna en sån smart tv, det har en kompis och med en sån kan man ha olika appar att använda direkt i tv:n. 

Vilken storlek ska man satsa på?

Förr, innan platt tv så var det inte så många olika storlekar som det är nu. Nu finns det ju LG, 65 tums tv så väl som både mindre och större. Sen var det ju alla nya beteckningar som finns på tv-apparaterna, det är allt från 4k tv till oled tv och allt vad det heter. Man får nog läsa en guide med bäst i test så att man vet vad det är man ska satsa på. 

Jämföra olika tv-apparater

För att hitta rätt tv, så är det rätt smart att jämföra olika modeller, samt läsa olika sådana bäst i test. Det kan ge dig en bättre uppfattning om vad du bör välja.

30 May 2018