Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Årets studentfest planeras för fullt

Studenttider närmar sig och i år är det min lillasyster som står i centrum. Hennes studentfest är något vi alla ser fram emot och som den hjälpsamma storasyster jag är blev jag förstås indragen i planeringen. Vi delade upp uppgifterna bland familjemedlemmarna och jag fick äran att hyra ett partytält i Göteborg.

Valet var lätt

När vi gick igenom allt som behövde ordnas för festen, fanns det en del olika uppgifter att välja mellan: dekorera trädgården, fixa maten, eller se till att det fanns tillräckligt med sittplatser för alla gäster. Eftersom jag har erfarenhet av att ordna med partytält tidigare var valet lätt för mig. Jag visste direkt att detta var något jag kunde hantera effektivt.

Förra sommaren anordnade vi en stor familjefest och vi hyrde ett tält från samma företag. Då var jag imponerad av deras service och kvalitet på tälten, så det kändes självklart att vända sig till dem igen. Den här gången besökte jag deras hemsida hyra-partytalt-goteborg.se och kollade in deras olika alternativ.

Suveränt alternativ för alla som vill hyra partytält i Göteborg

Utbudet är brett med tält i olika storlekar och former vilket gjorde det enkelt att hitta något som skulle passa perfekt för studentfesten. Jag valde ett stort tält med plats för alla gäster. Det bästa med att hyra från dem är att de erbjuder full service – de levererar, monterar och demonterar tältet, vilket sparar oss massor av tid och ansträngning.

Nu när tältet är bokat kan jag slappna av och låta resten av familjen fokusera på sina uppgifter. Dekorationerna håller på att ta form och menyn ser fantastisk ut. Min lillasyster är överlycklig och förväntansfull inför sin stora dag och det känns bra att ha bidragit till att göra hennes studentfest minnesvärd.

Om du också planerar en fest eller ett evenemang i Göteborg och behöver hyra ett tält, kan jag varmt rekommendera hyra-partytalt-goteborg.se. Deras pålitliga service och kvalitativa tält kommer definitivt att göra ditt evenemang till en succé.

16 May 2024