Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Tryggt och bra med hemstädning

En vännina berättade nyligen att hon anlitat en städfirma i Stockholm. Hennes liv är väldigt hektiskt och genom att låta dem sköta städningen får hon mer tid till att göra annat. För vem vill i ärlighetens namn lägga tid på att städa när fritid är en bristvara? Resultatet gick dessutom inte att klaga på, de var noggranna, effektiva och lämnade ett välstädat hem efter sig. På min väninnas rekommendation gick jag in på städfirmastockholm.info och använde deras uppringningsfunktion för att boka en provstädning.

Provstädning

Är du intresserad av att få ditt hem städat, men vill prova tjänsten först, går det utmärkt att boka en provstädning. Inom två veckor från att bokningen gjordes kommer en städare, eller en städgrupp, och gör rent ditt hem. Blir du nöjd med resultatet finns möjlighet att boka ett städabonnemang. Det innebär att ni gemensamt bestämmer när och hur ofta de ska komma hem till dig och städa.

Vad som ingår

Att ordna hemstädning i Stockholm ger verkligen mycket värde för pengarna. Det är tryggt och något jag kan tala väl om efter att ha provat. Genom att gå in på hemstädning i Stockholm och begära en offert kan du också ta första steget till ett renare hem. Följande förmåner ingår:

 

 

4 Nov 2016