Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Smarta produkter till industrin

Industrier, verkstäder, lager och liknande branscher, de har ofta behov av bra produkter som hjälper dem varje dag med det de jobbar med. Ett företag som sysslar med att underlätta för dessa arbetsplatser är Vecto AB. Hos dem finns det transportörsystem så väl som pallmagasin. Många gånger har man kanske en hel del pallar. Dessa måste transporteras så väl som stå på bra ställen i väntan på att skickas vidare. Det är inte heller fel att kanske satsa på palletering. Det är allt det som sker från att pallen är tom till att den är packad och klar. En del använder sig av robotar för automatisk stapling av pall. Det kan då bestå av pallmagasin, robot, transportbanor, märkning, sträckfilmning, bandning och så vidare. 

Satsa på transportörsystem

Det är bra att ha ett smidigt transportörsystem. Vecto AB erbjuder bland annat conveyorsystem som hänger i taket, så väl som sådana som kan monteras på upphängningstolpar/galgar samt såna som är stående på golv. Sedan så har de även en massa andra bra saker som ni an ha nytta av. De erbjuder till exempel rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare och flera andra bra saker. 

Vecto har totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Dessutom kan de leverera transportutrustningar, dels som enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar.

Genom att göra det mesta maskinellt och inte manuellt så sparar ni på de anställdas kroppar. Det är viktigt att tänka ergonomiskt och det på alla sätt ni kan. 

16 Jun 2020