Emilias

En blogg om lite allt möjligt

God planering ger en effektiv flytt

Oavsett om man flyttar hemifrån, från lägenhet till hus, eller från en stad till en annan så är det vissa saker som ska göras. Det är allt från att packa, till att bära, till att flyttstäda till att packa upp och en massa andra saker där emellan. För att du ska få en så effektiv och snabb flytt som möjligt så är det bra att planera. Kolla när du måste vara ute från din gamla bostad samt när du kan få nycklar till det nya stället. Kanske det är läge att boka flytthjälp via flyttfirma eller boka flyttstädning i Borås hos en städfirma.

Behöver du packa med allt?

Rannsaka dig själv och kolla av vad det är för grejer du äger. Kanske du sparat en massa sådana där "bra att ha grejer"? Det är inte ovanligt att man gör just det. En flytt är det pefekta tillfället att bli av med alla de sakerna. En del saker kan du kasta direkt, andra kanske du kan skänka bort eller varför inte sälja dem och tjäna en slant. 

Tv, bredband, telefoni

Om du har en massa abonnemang på tv, bredband, telefon, el, eller andra saker. Kolla om det går att flytta med dessa till din nya adress, eller om du ska säga upp och teckna nytt igen. En adressändring är även det bra att göra. Missa inte heller att göra städning av den gamla bostaden. Bor du i Alingsås, kika in på Flyttstädalingsås.se för att hitta en bra städfirma

25 Jul 2020