Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Gå en projektledarutbildning

Att gå en projektledarutbildning är ingen dum idé, oavsett om ditt jobb kräver det eller ej. Förmågorna du lär dig är nyttiga verktyg vilka kan appliceras inom de flesta områden i livet, detta eftersom du erhåller kunskap i att styra. Allt kan i grund och botten göras till ett projekt, vare sig det gäller ommålning av huset, planering av familjeresan, eller något så simpelt som att ordna ett kalas. Men det självklara användningsområdet är trots allt i ditt professionella liv, där arbete i projektform hör till vardagen för många. 

 

Vad gör en projektledare?

Projektledarens roll är att överblicka projektet och koordinera alla involverade uppgifter och delar. Det är spindeln i nätet kan man säga, med ansvar för helheten och att projektet ros i land. Som projektledare behöver du ha stenkoll på projektets omfattning, kostnad samt dess framsteg. Man vill så klart undvika hinder som får projektet att stagnera, men ett par fartgupp får man nästan räkna med, därför är det viktigt att projektledaren finns tillgänglig så en lösning snabbt kan hittas. För att läsa mer om projektledning, besök Wikipedia

 

Lär dig från de bästa

Det är många som utbildar i projektledning och projekthantering, men få har så nöjda kursdeltagare som Ledarskap & Projekthantering AB. Genom att gå en projektledarutbildning hos dem blir ni certifierade enligt IPMA på nivåerna B, C och D. Det går att välja mellan att gå en intensivkurs eller en längre utbildning som tar fem månader att slutföra. Projekthantering är givande att bemästra, så gå in och läs mer om hur du anmäler dig till nästa utbildningstillfälle!

28 Nov 2016