Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Funderar på att testa akupunktur

Något jag har funderat på att testa det är akupunktur. Jag har haft smärta i delar av kroppen ett tag och har läst att akupunktur som behandling kan hjälpa. Jag har inte tidigare testat detta, är egentligen lite nålrädd, men har haft vänner som gjort det och de säger att det är en metod som hjälper. Har sett att det finns akupunktur på Östermalm, så kanske kan boka en tid där. Just att det finns alternativa metoder är bra tycker jag. Det är inte alltid den traditionella medicinen sä att säga hjälper. Sen så ska väl inget utesluta det andra.

Undra hur det känns?

Just tanken att få en massa nålar stuckna i kroppen känns lite otäckt. Undra om det gör ont? Fast nålarna ser inte så farliga ut. De är ju inte så grova. Då är det nog värre med såna nålar i sprutor. Tur det inte är såna. Jag kanske ska söka på nätet och kolla videos innan jag själv går på akupunktur Östermalm. Så jag kan vara förberedd på hur det brukar gå till. 

Det blir nog bra

Det är väl bara bita ihop och våga tänker jag. Har jag tur så kanske jag även botar min nålskräck genom att få en massa små nålar i kroppen, det vore ju bra. Undra om man kan bota fobier med akupunktur, eller om det bara är smärta i kroppen den tar. Det kanske är hypnos som man ska använda för fobierna.

25 Oct 2018