Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Bygga växthus av fönster

Har ni sett de där häftiga växthusen som man bygger av fönster? De är ju hur coola som helst och det är ju något man kan göra på egen hand. Det gäller bara att ha en massa fönster i glas då, inte plastfönster. Glas är alltid bättre när man ska göra ett sånt växthus. Jag har alltid drömt om att ha ett eget växthus och bygger man det själv så kan man ju göra det hur stort eller hur litet man vill. Jag har inte så stor plats att göra det på. Kanske man ska bygga ett mini, med bara ett par rutor?

Andra saker att göra med fönster

En helt annan sak jag sett att man kan göra med fönster, är såna fina dekorationsfönster eller vad man ska säga. Man kan ta ur glaset och sätta in speglar till exempel, samt sedan dekorera runt om med vad man vill. Det är ju riktigt snyggt. Det kanske vore något att testa det med!

Få tag på gamla fönster

Då var ju bara frågan vart man får tag på gamla fönster. Såna till växthus måste ju vara hela, men de fönsterdekorationerna då räcker det ju med fönsterramen så sett. Det kanske finns någon som säljer eller ger bort sånt? Jag får nog ta och kolla upp det och så får vi se sedan vad jag kan hitta på med dem, om det blir växhus och dekorationer eller bara nåt av det.

21 Jul 2018