Emilias

En blogg om lite allt möjligt

Behöver du en vinsch?

En vinsch kan vara bra att ha. Det till bilen, din fyrhjuling eller till båten. Det finns ju idag rätt många varianter av vinschar. Det är de som dras manuellt, de som går på el och de som har en motor. Om du är ute efter att köpa dig en bra vinsch, kolla då in www.warriorwinches.se

Du bör se till så att du väljer rätt vinsch för vad den ska användas till. En vinsch är en slags maskin, med ett rep eller en vajer. En sådan är bra att ha för att kunna vischa upp saker med, dra saker med, bärga saker med och så vidare. 

Hitta en passande vinsch

För att du ska hitta en bra vinsch, så kan du som sagt kolla in det utbud som finns hos Warrior Winches. Sedan är det ju även bra om du vet vad det är du ska ha den till. Samt hur mycket den måste orka att lyfta eller vincha. 

Det är ju så att de olika modellerna orkar med olika vikter. Så du bör ju välja en som klarar av det du ska lyfta i kilon. När du kollar på olika vinschar, se då vad de har för kapacitet. Det brukar benämnas i pounds, lbs. För att få fram kilo, halvera summan som står i lbs.

Den vikt som står på själva vinschen, det är vad deni fråga klarar av att dra. Tänk på att alltid ha en kapacitet som klarar av 1,5 av den bruttovikt det är du ska dra.

31 Aug 2022